Wie zit er achter El Sombrero Entertainment & Events?

Hi! Mijn naam is Eric,

Zo’n 23 jaar geleden begon ik als DJ bij een wijkcentrum. Ik deed dit op 7 jarige leeftijd en met ontzettend veel plezier. Natuurlijk word iedereen ouder… naar mate ik ouder werd begon ik te beseffen dat ik het wel heel erg leuk vond om mensen te kunnen vermaken en vooral om te zien genieten.

In 2010 begon ik daarom mijn bedrijf. Wat in het begin nog erg gericht was op het draaien van muziek en het entertainen van mensen.

Zo kreeg ik in 2012 mijn eerste ”grote” opdracht binnen, ik mocht de hele zomer lang mensen gaan vermaken op vakantieparken. Dit was natuurlijk geweldig!

Na dit 2 jaar lang gedaan te hebben vond ik het tijd worden voor iets nieuws. De bedrijfsnaam werd gewijzigd van VDS Entertainment naar El Sombrero Entertainment & Events. Ik stelde een leuk team samen en we gingen investeren in materialen waar mensen plezier aan konden beleven, zoals bijvoorbeeld springkussens.

Tot op heden zorgen we er nog steeds voor dat mensen plezier beleven. Wat we elke dag opnieuw met ontzettend veel enthousiasme en passie doen.

 

“Een leuke betaalbare ervaring’’ dat is wat we onze klanten graag mee geven! 
Als u blij bent dan Zijn wij dat ook.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 
Kijk dan gerust verder op de website of neem contact met ons op via een van de contactopties links onder in de hoek.

Misschien tot binnenkort,

Met vriendelijke groet,
Eric van der Sommen

Eigenaar/directeur 
El Sombrero Entertainment & Events